BEËINDIGING VAN HET ISDN-TIJDPERK

18 maart

Gaat u voor veiligheid, dan gaat u voor Vigilat!

Vanaf september komt er een einde aan het ISDN-tijdperk, waarschijnlijk heeft u hier al eens iets over gehoord. Maar wist u ook dat dit gevolgen kan hebben voor uw alarmsysteem? Wees goed voorbereid op deze verandering om te zorgen dat uw alarmsysteem optimaal blijft werken.

Wanneer de doorschakeling van uw alarmsysteem nog via een ISDN-lijn loopt, ontstaat vanaf oktober een potentieel risico. Uw alarmsysteem werkt vanaf dat moment niet meer naar behoren wanneer iets gesignaleerd wordt. Het is belangrijk om te informeren naar andere mogelijkheden om uw veiligheid te blijven waarborgen.

Laat het gehele technische proces van uw alarm- en telefoonsysteem beoordelen op geschiktheid na uitfasering van ISDN. Uw installateur, telefonieleverancier of beveiligingspartner kan u de benodigde informatie verstrekken omtrent het verdwijnen van ISDN en de mogelijkheden om uw systemen los van ISDN te laten draaien. Wenst u hulp of advies in dit proces? Vigilat adviseert u graag, zodat u goed beveiligd bent én blijft.