Cameraservice

Optimale veiligheid door de combinatie van mens en techniek

Centraal toezicht op cruciale punten in en rondom uw (bedrijfs)pand met een directe koppeling naar de mobiele surveillance; een combinatie die bewezen effectief is. Vigilat Cameraservice biedt niet alleen bescherming tegen inbraak, maar ook risico’s als brand en vandalisme kunnen worden beperkt.

Vigilat gelooft in de combinatie van mens en techniek en zet camerabewaking in als aanvulling op de mobiele surveillance.

Vigilat Cameraservice ontwikkelt producten waarbij het bedenken van praktische oplossingen voor beeldvastlegging centraal staat. De mogelijkheden van Vigilat Cameraservice zijn uiteenlopend: zowel voor permanente als voor tijdelijke camerabewaking biedt Vigilat Cameraservice oplossingen.

De door Vigilat gebruikte bewakingscamera’s detecteren bewegingen en/of veranderingen.

Afhankelijk van het type camera gebeurt dit al dan niet door middel van een infrarood signaal. De camera wordt geactiveerd door verandering, waarop de beelden real-time worden weergeven bij de Servicecentrale van Vigilat. Door een automatische opslag en koppeling zijn de beelden real-time te tonen op een mobiele-device. Indien de beelden hiertoe aanleiding geven zal de centralist de geüniformeerde surveillanten aansturen. Ter ondersteuning krijgen de surveillanten de beelden vanuit de Servicecentrale toegestuurd.

Doordat onze bewakingscamera’s in de meeste gevallen kunnen worden aangesloten op bestaande datacommunicatiestructuren, via een Virtual Private Network (VPN), bestaat er een directe, beveiligde verbinding met de Servicecentrale van Vigilat.

Op basis van de van toepassing zijnde veiligheidseisen stelt Vigilat een configuratie samen die exact aansluit op het gewenste veiligheidsniveau.

Vigilat Cameraservice beschikt over de specialisten en het materieel om een maximale veiligheid te kunnen garanderen.

De camera’s en eventuele toebehoren zijn zowel te koop als te huur. Diverse abonnementsvormen bieden u een compleet pakket met betrekking tot camerabewaking.

Op basis van uw veiligheidseisen stelt Vigilat een configuratie samen die exact aansluit op het door u gewenste veiligheidsniveau.

Vigilat Cameraservice beschikt over de specialisten én het materieel om te voorzien in uw volledige camerabewaking.

Wij bieden verschillende abonnementsvormen waarbij u zowel de camera’s als de benodigde randapparatuur tegen aantrekkelijke tarieven kunt kopen en/of huren.

Naast diverse klantgerichte oplossingen met betrekking tot camerabewaking, biedt Vigilat sinds 2007 de Topview Mast aan.

De Topview Mast is een handzame, uitschuifbare monopod (éénpoot statief) met monitor en afstandsbediening ontwikkeld met oog voor detail, gebruikersgemak en kwaliteit. De toepassingsgebieden van de Topview Mast zijn zeer divers, voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website www.topviewsolutions.nl

Vigilat in beeld

Veiligheid bewaken op afstand

Centraal toezicht op cruciale punten in en rondom uw (bedrijfs)pand