Cameraservice

De meerwaarde van mens en techniek

Een beveiligingscamera die signaleert en een mobiele surveillant aanstuurt, enkel op het moment dat het noodzakelijk is: de ideale combinatie van mens en techniek. De inzet van beveiligingscamera’s werkt tevens preventief en biedt niet enkel voordeel op het gebied van inbraakbeveiliging, maar is ook uw hulp op afstand tegen risico’s op brand en vandalisme.

Vigilat kijkt mee

Vigilat werkt met ‘slimme’ camera’s, deze worden geactiveerd op het moment dat beweging wordt gedetecteerd. De beelden worden real-time weergegeven en uitgelezen door de servicecentrale. De servicecentrale brengt dan de situatie over aan de mobiele surveillanten op de weg. De surveillanten kunnen door de koppeling met hun PDA-systeem de beelden live meekijken.

Vigilat is van mening dat beveiligingscamera’s vooral meerwaarde hebben in de combinatie mens-techniek en zet de camerasystemen dan ook in als aanvulling op de mobiele surveillance. Een camera is immers ook maar ‘een lens’ en kan geen vervolgactie ondernemen. De surveillanten gaan daadwerkelijk ter plaatse om het op camera geconstateerde te controleren en eventueel aanvullende actie te ondernemen.

Vigilat cameraservice

Vigilat beschikt over de specialisten én het materieel om uw camerabewaking te implementeren en uit te voeren. Ieder bewakings-vraagstuk wordt afgestemd op de individuele situatie, waardoor altijd een passend advies volgt. Onze specialisten komen ter plaatse de situatie beoordelen en adviseren over de benodigde maatregelen.

Topview

Naast camerabewaking, biedt Vigilat ook de Topview Mast aan. Dit is een handzame, uitschuifbare monopod (éénpoot statief) met monitor en afstandsbediening. De Topview Mast is ontwikkeld met oog voor detail, gebruiksgemak en kwaliteit. De toepassingsgebieden van de Topview Mast zijn zeer divers; voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van Topview Solutions.