Data Safe Service

Cybersecurity voor uw digitale veiligheid

Belangrijke digitale informatie moet enerzijds optimaal beveiligd zijn, maar anderzijds ook direct voorhanden in geval van een calamiteit. Naast onze beveiligingscamera’s en mobiele surveillance, biedt Vigilat ook de mogelijkheid om u digitaal te beveiligen. Met onze informatiebeveiliging bent u verzekerd van een veilige opslag voor al uw data.

Vigilat Data Safe Service

Vigilat Data Safe Service werkt met een externe, beveiligde opslag voor uw data. Hiermee garanderen wij u digitale veiligheid. Zowel het transport, als de opslag van datadragers verloopt via optimaal beveiligde procedures. De beveiligingsbeambten van Vigilat transporteren uw back-ups in speciale, beschermende koffers die vervolgens in onze kluis worden opgeslagen. De kluis is inbraakvrij, brandwerend en klimaat regulerend.

Binnen twee uur uw back-ups

Uw back-ups nodig? Met Vigilat Data Safe Service heeft u ze binnen twee uur tot uw beschikking, waardoor de continuïteit van uw organisatie niet in gevaar komt. Financieel verlies wordt hiermee tot een minimum beperkt.

De voordelen van DSS

Uw digitale informatie is optimaal beveiligd

Controleerbare, veilige procedures

Uw back-ups binnen 2 uur beschikbaar

Risico-analyse

Eerst in kaart brengen hoe uw uw data beter kunt beveiligen? Dan kunnen wij een risico-analyse voor u uitvoeren. Vigilat voorziet u dan van vrijblijvend advies over de beveiliging van uw automatiseringssysteem. Met een gedegen risico-analyse krijgt u direct een helder beeld van uw risico’s en de door Vigilat geboden oplossing. Vanzelfsprekend lichten wij ook de binnen Vigilat geldende procedures met betrekking tot dataopslag toe.