Data Safe Service

Digitale veiligheid door externe opslag

Belangrijke digitale informatie moet altijd direct beschikbaar zijn, vooral in geval van een calamiteit. Ook met betrekking tot uw data is Vigilat uw betrouwbare beveiligingspartner.

Data Safe Service biedt u een flexibele en veilige oplossing voor het beschermen van uw data: een externe, beveiligde opslag van uw digitale informatie.

Zowel het transport als de opslag van datadragers verloopt via optimaal beveiligde procedures. De beveiligingsbeambten van Vigilat transporteren uw back-ups in speciale, beschermende koffers welke vervolgens in onze kluis worden opgeslagen. De kluis is inbraakvrij, brandwerend en klimaatregulerend.

Vigilat garandeert dat u binnen twee uur de back-ups van uw databestanden tot uw beschikking heeft, waardoor de continuïteit van uw organisatie niet in gevaar komt.

Hierdoor kan een financieel verlies door calamiteiten in uw IT-systemen tot een minimum worden beperkt.

De voordelen van DSS:

• Uw digitale informatie is optimaal beveiligd
• Controleerbare, veilige procedures
• Uw back-ups binnen 2 uur beschikbaar

Vigilat voorziet u graag van een vrijblijvend advies over de beveiliging van uw automatiseringssysteem.

Met een gedegen risicoanalyse krijgt u direct een helder beeld van uw risico’s en de door Vigilat geboden oplossing. Vanzelfsprekend lichten wij ook de binnen Vigilat geldende procedures met betrekking tot dataopslag toe.

Vigilat in beeld

Uw digitale informatie optimaal beveiligen?

Belangrijke digitale informatie altijd direct beschikbaar!