Personeelsdiensten

Flexibele personeelsinzet voor uw organisatie

Persoonlijk, flexibel en met een unieke aanpak uw personeelsbezetting verzorgen, dat is kenmerkend voor Vigilat Personeelsdiensten. Vigilat levert personeel dat aansluit op uw wensen, behoeften en vooral uw organisatie.

Vigilat Personeelsdiensten kenmerkt zich door haar eigen aanpak. Geen focus op branches, maar op functiegroepen waardoor een veelzijdigheid aan klanten kan worden bediend.

Vigilat is gespecialiseerd in de functiegroepen telefonistes/receptionistes, toezichthouders en conciërges: allen representatieve professionals.

Ook middels de klantbenadering onderscheidt Vigilat zich; een flexibele organisatie waarin de wens van de klant leidend is. Iedere klant heeft zijn eigen ‘poule’ medewerkers, waardoor er altijd een voor de organisatie bekend persoon aanwezig is.

“You only get one chance to make a first impression”, onze representatieve medewerkers helpen u daar graag bij!

Vigilat Personeelsdiensten levert enkel maatwerk: op basis van de klantbehoefte wordt een voorstel opgesteld.

Zowel tijdelijk als voor een langdurige vraag, fulltime, parttime of enkel ter vervanging bij afwezigheid van de eigen medewerkers: Vigilat levert het personeel dat bij uw organisatie past.

Fulltime/parttime

Vigilat kan een volledige personeelsbezetting van u overnemen, wij leveren dan een fulltime dienstverlening op de door u aangegeven tijden. Wanneer onze medewerkers een aanvulling zijn op uw eigen team medewerkers, maar Vigilat wel een vast aantal uren per week levert spreken wij over een parttime bezetting.

Vervanging bij afwezigheid

Vigilat ontzorgt u in uw personeelsbezetting, ook wanneer u geen vaste fulltime/parttime afname nodig heeft. U geeft aan wanneer u inzet nodig heeft, wij leveren de juiste medewerkers.

Vigilat Personeelsdiensten is een organisatie met een unieke, persoonlijke aanpak.

Uniek is het ‘poule concept’: iedere opdrachtgever beschikt over een poule met medewerk(st)ers. Deze medewerkers worden middels een efficiënte inwerkperiode geïntroduceerd in de structuur, bedrijfscultuur en (werk)protocollen binnen uw organisatie. Door het ‘poule concept’ bent u altijd verzekerd van een zelfstandige en doelgerichte medewerker. Is één van de medewerkers uit de poule niet beschikbaar? Dan zal één van de andere medewerkers uit de poule bij u worden ingezet.

Vigilat biedt opdrachtgevers de mogelijkheid een eigen poule medewerkers samen te stellen. Na introductie van diverse kandidaten stelt de opdrachtgever een eigen poule samen. Vanzelfsprekend kan Vigilat u deze werkzaamheden ook uit handen nemen en volledig zelfstandig een poule opzetten. Met het ‘poule concept’ biedt Vigilat Personeelsdiensten u continuïteit en wordt u ontzorgd in uw personeelsbezetting. Kwaliteit, continuïteit en flexibiliteit worden door de aanpak van Vigilat gewaarborgd.

Vigilat kent haar klanten persoonlijk en staat altijd voor hen klaar. Dus ook wanneer er een situatie ontstaat waardoor u met spoed personeelsinzet nodig heeft zullen wij u een passende mogelijkheid bieden.

Naast het volledig uit handen nemen van de werkzaamheden rondom personeelsbezetting, denkt Vigilat Personeelsdiensten graag met u mee wanneer u dit liever zelf in de hand houdt.

Met payroll biedt Vigilat u een ruimere flexibiliteit, denk bijvoorbeeld aan de ruimere contractmogelijkheden ten opzichte van het reguliere arbeidsrecht, en nemen wij de administratieve werkzaamheden rondom personeel uit handen. De werving & selectie, personeelsplanning, functioneringsgesprekken en overige gerelateerde werkzaamheden verzorgt u zelf.

Vigilat verzorgt voor u de correcte contractafhandeling en administratie rondom salarisverwerking, inclusief het verstrekken van loonstroken en het daadwerkelijk betalen van loon, inclusief belastingafdrachten.

Wij zijn altijd op zoek naar geschikte medewerkers om ons team te versterken.

Heb jij interesse in een van onze functies? Solliciteer dan middels een motivatiebrief en CV met foto via info@vigilatpersoneelsdiensten.nl

Vigilat in beeld

Personeelsbezetting; fulltime , parttime of ad-hoc?

Wij verzorgen uw personeelsbezetting; persoonlijk, flexibel en met een unieke aanpak