Personeelsdiensten

Snel schakelen met Vigilat Personeelsdiensten

Personeel: een onmisbare schakel binnen uw bedrijf. Maar wat als één of meerdere schakels wegvallen? Vigilat Personeelsdiensten levert tijdelijk- en vast personeel en heeft zich gespecialiseerd in de functiegroepen telefoniste/receptioniste, toezichthouders en conciërges. Wij werken met flexibele en representatieve medewerkers die snel kunnen inspringen, zodat u niets merkt van uw tijdelijke personeelstekort.

Functiegroepen

We hebben onze personeelsdiensten verdeeld in functiegroepen. Vigilat is gespecialiseerd in de functiegroepen telefonistes/receptionistes, toezichthouders en conciërges: allemaal representatieve professionals. Vigilat Personeelsdiensten levert enkel maatwerk: op basis van de klantbehoefte wordt een voorstel opgesteld.

Fulltime/parttime, tijdelijk en vast

U kunt ons inschakelen bij een tijdelijk personeelsprobleem, maar ook wanneer u voor langere tijd met een personeelstekort kampt. Fulltime, parttime of enkel ter vervanging in geval van tijdelijke afwezigheid van uw eigen medewerker. We spreken over fulltime als Vigilat de complete bezetting voor u verzorgt. Wanneer onze medewerkers een aanvulling zijn op uw eigen team, maar Vigilat wel een vast aantal uren per week levert noemen we dit een parttime bezetting. Vigilat kent haar klanten persoonlijk en staat altijd voor hen klaar. Dus ook wanneer er een situatie ontstaat, waardoor u met spoed personeelsinzet nodig heeft zullen wij u een passende mogelijkheid bieden.

Ons unieke pool concept

Vigilat levert het personeel dat bij uw organisatie past. Uniek is ons pool concept: iedere opdrachtgever beschikt over een eigen pool met vaste medewerkers. Deze medewerkers worden tijdens een efficiënte inwerkperiode geïntroduceerd in de structuur, bedrijfscultuur en protocollen binnen uw organisatie. Met het pool concept bent u altijd verzekerd van een zelfstandige en doelgerichte medewerker, die uw organisatie kent. Is één van de medewerkers uit de pool niet beschikbaar? Dan zal een andere medewerker uit uw pool worden ingezet. U heeft ook de mogelijkheid om een eigen pool samen te stellen. Wij introduceren dan diverse geschikte kandidaten bij u, waaruit u een selectie maakt.

Payroll

Met payroll biedt Vigilat u een ruimere flexibiliteit, denk bijvoorbeeld aan de ruimere contractmogelijkheden ten opzichte van het reguliere arbeidsrecht. Daarnaast nemen we de administratieve werkzaamheden rondom personeel uit handen. De werving & selectie, personeelsplanning, functioneringsgesprekken en overige gerelateerde werkzaamheden verzorgt u zelf. Vigilat zorgt voor een correcte contractafhandeling en administratie rondom salarisverwerking, inclusief het verstrekken van loonstroken en het daadwerkelijk betalen van loon.