Onderwijsinstellingen

Persoonsgegevens gewaarborgd

Een school moet een veilige omgeving zijn waar jongeren zich kunnen ontwikkelen. Alles staat in teken van kennisoverdracht. Vandalisme en ordeverstoring zijn zaken die helaas regelmatig voorkomen bij onderwijsinstellingen. Bij Vigilat bieden wij verschillende soorten diensten aan tijdens en na de schoolvakanties.

Alarmopvolging

Het woord ‘alarmopvolging’ zegt het al: zodra een alarm afgaat volgt er een opvolging. Wanneer een alarm afgaat kan het namelijk gaan om gevaarlijke situaties, zoals inbraak. Bij Vigilat zijn wij gespecialiseerd in alarmopvolging. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en zijn snel ter plaatse, ook in de nachtelijke uren. Zo lopen familieleden, buren of collega’s geen gevaar.

Huismeester

Een huismeester is vaak een alleskunner; reparaties uitvoeren, leerkrachten assisteren en zorgen voor een veilig gevoel op school. Wij kunnen uw onderwijsinstelling ondersteunen met de inzet van een huismeester. Wij zetten momenteel bij diverse scholen een poule van ervaren huismeesters in. Benieuwd wat wij voor uw school kunnen betekenen? Neem contact op voor meer informatie over onze mogelijkheden.

Persoonlijk beveiligingssysteem

Wie let op u als u alleen werkt? En hoe maakt u een melding bij calamiteiten? Uw eigen veiligheid is een serieuze zaak. Met ons persoonlijke alarmsysteem kunnen wij bijdragen aan uw veiligheid. De mobiele alarmoplossing zetten wij in als BHV-oproepsysteem en als persoonlijke alarmering voor mensen die alleen werken of in ploegen. Nieuwsgierig hoe we uw eigen veiligheid kunnen borgen? Neem gerust contact met ons op.

Waarom Vigilat?

Met onze jarenlange ervaring weten wij precies wat de beste beveiligingsopties zijn. Bij Vigilat leveren wij graag een bijdrage aan een werk-en leefomgeving.

  • Maatwerk – Elke school, winkel of zorginstelling is anders. Dit vereist ook een andere beveiliging. Wij zorgen voor levering op maat om zo te zorgen voor een optimale beveiliging.
  • 24-uurs bereikbaarheid – Het maakt niet uit welk uur van de dag een gevaarlijke situatie afspeelt, wij zijn altijd bereikbaar.
  • Regionaal betrokken – Wij weten precies wat in een regio speelt en weten hierdoor wat de meest effectieve beveiliging is. Bovendien zijn wij altijd dicht bij u in de buurt.

Wilt u meer informatie over onze diensten of werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op.