Overheidsinstellingen

Personen, panden en data

Overheidsinstellingen werken vaak met gevoelige en betrouwbare informatie. Goede beveiliging van deze informatie en van het pand is dan ook van groot belang. Van objectbeveiliging tot databeveiliging, Vigilat helpt u graag bij het waarborgen van de veiligheid.

Objectbeveiliging

Met objectbeveiliging focussen wij op alles wat mogelijk schade aanbrengt aan de overheidsinstelling. Met regelmatige controles proberen wij schade te voorkomen. Wij werken met een vaste groep objectbeveiligers. Op deze manier is iedere surveillant goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent het pand. Hierdoor kan in geval van een calamiteit snel gehandeld worden. Onze medewerkers zorgen ook voor ontruiming en beveiliging indien nodig. Bij objectbeveiliging zijn ook andere diensten mogelijk, zoals toegangscontroles, sleutelbeheer en bezoekersregistraties.

Persoonlijk alarmeringssysteem

Naast objectbeveiliging bieden wij ook persoonlijke beveiligingssystemen. Dit kan vooral prettig zijn voor mensen die door hun werk risico lopen. Speciaal voor deze groep mensen werken wij met een persoonlijk alarmsysteem. Het MySOS-systeem wordt 24 uur per dag gevolgd door de alarmcentrale. Zodra het alarm geactiveerd wordt, resulteert dit in een onmiddellijke actie in samenwerking met de hulpdiensten.

Data Safe Service

Een overheidsinstelling beschikt vaak over veel data dat goede beveiliging vereist. Bij Vigilat zorgen wij voor beveiligde opslag van uw data. Met onze Data Safe Service bieden wij u digitale veiligheid. Transport en opslag van datadragers verlopen via maximaal beveiligde procedures. Zo transporteren de beveiligingsbeambten back-ups in beschermde koffers en worden deze back-ups opgeslagen in onze inbraakvrije en brandwerende kluis. Heeft u de back-up nodig? Met onze Data Safe Service heeft u deze binnen twee uur in uw handen. Voor belangrijke informatie dat ook direct beschikbaar moet zijn, bieden wij informatiebeveiliging.

Meer diensten voor overheidsinstellingen

Bij Vigilat bieden wij verschillende mogelijkheden om te zorgen voor de beste beveiliging van de overheidsinstelling. Zo bieden wij onder andere open- en sluitcontroles, camerasystemen en alarmopvolging. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op.