Particuliere markt

Persoonsgegevens gewaarborgd

Thuis, is een plek waar iedereen zich prettig hoort te voelen. Veiligheid draagt bij aan het thuisgevoel. Weten dat er toezicht is op uw eigendommen en direct hulp bij noodsituaties geven rust. Bij Vigilat stemmen wij samen met u af welke maatregelen en diensten bijdragen aan een veilig thuisgevoel.

Cameraservice

Het inzetten van cameratoezicht zorgt voor een veilig gevoel en werkt preventief tegen inbraak en vandalisme. Door gebruik te maken van slimme cameratechnieken is er altijd inzicht in de gebeurtenissen bij u thuis of op uw kantoor. Tijdige detectie betekent geen of minder schade en verhoogde pakkans van de daders.

Alarmopvolging 

Het woord ‘alarmopvolging’ zegt het al: zodra een alarm afgaat volgt er een opvolging. Vaak worden deze opvolgingen uitgevoerd door familie, buren of collega’s. Dit terwijl u deze mensen niet graag blootstelt aan onnodig gevaar. Wanneer een alarm afgaat kan het namelijk gaan om gevaarlijke situaties, zoals inbraak. Bij Vigilat zijn wij gespecialiseerd in alarmopvolging. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en zijn snel ter plaatse, ook in de nachtelijke uren. Zo lopen familieleden, buren of collega’s geen gevaar.

Persoonlijk beveiligingssysteem 

Wie let op u als u alleen werkt? En hoe maakt u een melding bij calamiteiten? Uw eigen veiligheid is een serieuze zaak. Met ons persoonlijke alarmsysteem kunnen wij bijdragen aan uw veiligheid. De mobiele alarmoplossing zetten wij in als BHV-oproepsysteem en als persoonlijke alarmering voor mensen die alleen werken of in ploegen. Nieuwsgierig hoe we uw eigen veiligheid kunnen borgen? Neem gerust contact met ons op.

Mogelijkheden particuliere beveiliging

Bij Vigilat vindt u naast camerasystemen en persoonlijke alarmsystemen ook andere opties ter beveiliging. Kies bijvoorbeeld samen met uw buurtbewoners voor collectieve beveiliging. U deelt dan de kosten en betaalt gezamenlijk voor mobiele surveillance en alarmopvolging. Door preventieve aanwezigheid verkleint de kans op inbraak en vernieling. Er is namelijk duidelijk zichtbaarheid van beveiliging. Bent u benieuwd naar onze beveiligingsmogelijkheden? Onze medewerkers staan u graag te woord. 

Keyholding & alarmopvolging

Directe response bij een alarmmelding is noodzakelijk en vereist een permanente beschikbaarheid. Vigilat neemt deze verantwoordelijkheid over van haar klanten. Bij een alarmmelding treedt Vigilat op als sleutelhouder en zijn onze geüniformeerde surveillanten spoedig ter plaatse. Vigilat is zichtbaar aanwezig middels herkenbare bedrijfsauto’s. Door de nauwe samenwerking met de hulpdiensten kan snel worden geacteerd in geval van een calamiteit. Op uw verzoek kan Vigilat bij inbraak of vernieling zorgen voor klein noodzakelijk herstel. Wanneer de schade niet direct verholpen kan worden zal Vigilat, op uw verzoek, permanente bewaking van het object verzorgen.