MKB

Personen, panden en data

Dagelijks werken aan uw onderneming, kansen zien en creëren om het beste uit uw onderneming te halen, dat is de hoofdzaak. Om te zorgen dat u kan focussen op de hoofdzaken helpen wij u graag met de bijzaken. Bij Vigilat bieden wij diverse mogelijkheden op het gebied van beveiliging, waaronder open- en sluitcontroles, alarmopvolging en objectbeveiliging. Wij zorgen voor beveiliging dat aansluit bij de behoeften van uw bedrijf. 

Open- en sluitcontroles

Elke werkdag opent en sluit u uw bedrijf. Het openen en afsluiten van een pand zijn risicovolle momenten. Dat zijn de momenten dat u bijvoorbeeld alleen bent met veel waardevolle spullen die aanwezig zijn in het pand. Om te zorgen voor een extra veilige omgeving kunt u ons inschakelen voor open- en sluitcontroles. Dan openen en sluiten onze surveillanten uw pand en voeren zij alle veiligheidsprocedures uit. Deze controles worden geheel afgestemd aan uw openingstijden. Zijn er aangepaste openingstijden? Dan geeft u dat aan ons door en zorgen wij dat ook dan onze surveillanten aanwezig zijn voor een veilige opening en sluiting van uw pand.

Alarmopvolging

Vigilat is uw partner op het gebied van veiligheid, dit betekent dat wij altijd in de buurt zijn. Met ons surveillancewagenpark in de stedendriehoek kunnen wij optimaal inspelen op alarmopvolging en keyholding. In het geval van calamiteiten komen onze surveillanten langs om de situatie te bekijken. Is er sprake van een noodgeval? Dan kunnen wij door onze korte lijn met de hulpdiensten snel handelen. Is uw pand vernield of heeft uw pand inbraakschade? Op verzoek verzorgen wij klein noodzakelijk herstel. Zo kunt u zo snel mogelijk weer aan de slag met de dagelijkse werkzaamheden.

Objectbeveiliging

Kiest u voor onze objectbeveiliging dan letten wij op alles wat uw organisatie schade kan bezorgen en proberen wij schade te voorkomen. Dit doen wij door middel van regelmatige controles met een vaste groep medewerkers. Door te werken met een vaste groep objectbeveiligers is iedere medewerker altijd op hoogte van de meest recente ontwikkelingen in het pand. Om zo in het geval van calamiteiten snel en efficiënt op te kunnen treden. Bij objectbeveiliging van Vigilat horen ook toegangscontroles, sleutelbeheer en ontvangst en registratie van bezoekers.

Personeelsdiensten voor MKB

Personeel is onmisbaar in een bedrijf. Dit weten wij bij Vigilat als geen ander. Om te zorgen dat uw bedrijf altijd voorzien is van representatieve medewerkers bieden wij personeelsdiensten aan. Zo merken uw klanten niets van een tijdelijk personeelstekort binnen uw bedrijf. Wij kunnen personeel leveren dat gespecialiseerd is in de volgende functiegroepen: receptionisten, toezichthouders en conciërges. U kunt ons inschakelen voor het opvangen van tijdelijke afwezigheid van een eigen medewerker, fulltime of parttime invulling.

Meer diensten van Vigilat

Bij Vigilat leveren wij nog meer diensten voor de zakelijke markt. Denk hierbij aan het installeren van tijdelijke alarm- en camerasystemen, persoonlijke alarmsystemen en het verzorgen van collectieve beveiliging Wat u ook nodig heeft op het gebied van beveiliging van uw bedrijf, u kunt bij ons terecht. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op.