Vastgoedsector

Personen, panden en data

Lege panden zijn een makkelijk doelwit voor vandalisme. Om dit soort problemen te voorkomen is het slim om een pand te beveiligen. Hiervoor kunt u Vigilat inschakelen. Wij letten op uw pand met onze slimme tijdelijke camera- en alarmsystemen. Van alle geconstateerde bijzonderheden ontvangt u van ons een digitaal rapport en in geval van calamiteiten nemen wij direct contact met u op.

Camerasystemen

Vigilat monteert de (tijdelijke) camerasystemen op handige plekken binnen en rondom het pand. Onze ‘slimme’ camera’s activeren, zodra er beweging gesignaleerd wordt. Via een koppeling met het PDA-ststeem kunnen de surveillanten dan live meekijken en volgt er een opvolging indien nodig. Naast camerasystemen bieden wij ook Topview Mast aan. De Topview Mast is een handzame, uitschuifbare monopod met monitor en afstandsbediening. Neem contact op voor meer informatie over dit statief.

Toezicht

Om zaken als vandalisme te voorkomen, kan extra toezicht op het pand handig zijn. Onze surveillanten zijn aantoonbaar aanwezig. In het geval van vernieling, kunnen wij klein noodzakelijk herstel (laten) uitvoeren. Kan de schade niet direct worden verholpen? Wij bieden ook de mogelijkheid van permanente bewaking.

Camerasystemen, toezicht en meer

Bij Vigilat bieden wij verschillende mogelijkheden om uw pand optimaal te beveiligen. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op.