Winkelcentra

Personen, panden en data

In winkelcentra zijn veel winkels met veel waardevolle items. Om te zorgen dat deze items en de verkoopmedewerkers veilig zijn, is het van belang passende voorzorgsmaatregelen te hebben op het gebied van beveiliging. Bij Vigilat helpen wij u graag met de juiste beveiliging.

Open- en sluitrondes

Elke winkel moet nagenoeg elke dag worden geopend en gesloten. De opening en afsluiting van een winkel zijn risicovolle momenten. Dat zijn namelijk vaak de momenten dat u alleen bent met waardevolle spullen. Vigilat kan zorgen voor extra toezicht tijdens deze momenten. Onze geüniformeerde surveillanten voeren alle veiligheidsprocedures uit tijdens het openen en sluiten uw winkel. De controles zijn geheel af te stemmen aan uw wensen en openingstijden. Hierdoor vergroot u de veiligheid van u en uw medewerkers.

Collectieve beveiliging

Samen sta je sterker. In winkelcentra zitten winkels vaak dicht bij elkaar, het kan handig zijn om de beveiliging gezamenlijk te regelen. U deelt dan de kosten voor mobiele surveillance en alarmopvolging met andere winkeliers. Deze collectieve beveiliging de mobiele surveillance zijn onze medewerkers zichtbaar aanwezig en rijden zij in onze herkenbare surveillancevoertuigen. Duidelijk zichtbare beveiliging verkleint de kans op inbraak en vernieling. Zodra er calamiteiten zijn, wordt u direct op de hoogte gesteld. Van alle werkzaamheden ontvangt u een digitale rapportage.

Alarmopvolging

Vigilat is uw partner op het gebied van veiligheid, dit betekent dat wij altijd in de buurt zijn. Met alarmopvolging door professionele surveillanten lopen uw collega’s geen onnodig gevaar tijdens een opvolging. Door ons surveillancewagenpark in de stedendriehoek kunnen wij optimaal inspelen op alarmopvolging en keyholding. In het geval van calamiteiten komen onze surveillanten langs om de situatie te bekijken. Is er sprake van een noodgeval? Dan kunnen wij door onze korte lijn met de hulpdiensten snel handelen.