Zorginstellingen

Uw veiligheid, onze zorg!

Bij zorginstellingen staat zorg voor mensen op nummer één. Om de beste zorg te kunnen, geven is het van belang dat alles goed op elkaar is afgestemd ook het veiligheidsaspect. Van persoonlijke alarmeringssystemen tot het beveiligen van gebouwen; bij Vigilat helpen wij zorginstellingen op het gebied van beveiliging.

Persoonlijke alarmering

In zorginstellingen is veel aandacht voor de zorg van de cliënt, maar wie heeft er aandacht voor de medewerkers tijdens hun werk? Dat kunnen wij bij Vigilat doen met onze persoonlijke alarmsystemen. De mobiele alarmoplossing zetten wij in als BHV-oproepsysteem en als persoonlijke alarmering voor mensen die alleen werken of in ploegen. Nieuwsgierig hoe we uw eigen veiligheid kunnen waarborgen? Neem gerust contact met ons op.

Alarmopvolging

Wij staan voor u klaar op het gebied van veiligheid. Heeft u een noodgeval of assistentie nodig? Door onze korte lijnen met de hulpdiensten kunnen wij snel handelen. Zo krijgt u snel de juiste hulp en assistentie. Signaleren wij een gevaarlijke situatie, dan spelen wij hier direct op in. Bij een calamiteit komen onze surveillanten langs om de situatie in te schatten en te handelen. Wij zijn 24 uur per dag voor u beschikbaar.

Personeelsdiensten

Bij zorginstellingen speelt personeel een belangrijke rol. Het personeel is onmisbaar. Kampt u met een personeelstekort? Wij helpen u uit te brand. Vanuit Vigilat kunnen wij personeel leveren voor de volgende functiegroepen: receptionisten, conciërges en toezichthouders. Zo merkt iedereen zo min mogelijk van het personeelstekort. Schakel ons in voor het opvangen van tijdelijke afwezigheid van een eigen medewerker, fulltime of parttime personeelsinvulling. Benieuwd naar de rest van onze diensten? Neem dan contact met ons op.